Njoftim nga Aerokos!

2.29mijëShikime

Të dashur bashkatdhetar, duke parë që shumë nga ju keni paguar bileta për të fluturuar nga muaji Mars dhe fluturimet e juaja janë anuluar për shkak të pandemisë COVID-19, dhe gjithashtu shumë nga ju nuk u janë kthyer të hollat që keni paguar, Aerokos.com përmes njësisë Aerorefund ka marrë një iniciativë që të negocioj kthimin e mjeteve me kompanitë ajrore por edhe me agjencitë në të cilat ju keni blerë biletat.

Andaj, jeni të lutur që të kontaktoni në TEL: 049554665 ose E-mail adresën info@aerokos.com, të na dërgoni biletat e juaja së bashku me dëshmitë e pagesave dhe ne do të ju kontaktojmë sa më shpejtë që të jetë e mundur.

Në rast që kompania ajrore refuzon të kthejnë mjetet e paguara, atëherë së bashku me ju, do të iniciojmë procedura ligjore!