Kompania Ajrore Emirates ndalon fluturimet shkaku i Corona Virus

641Shikime

Kompania ajrore e Emirates do të ndalojnë të gjitha fluturimet e pasagjerëve për shkak të koronavirusit duke filluar nga e Mërkura, ka njoftuar Shefi i Emirates Sheik Ahmed bin Said Al Maktum.

Fluturimet e pasagjerëve duhet të rikthehen sa më të zbrazur, kanë bërë të ditur ata.

Linja ajrore përgjegjëse me qendër në Dubai në Emiratet Arabe fluturon në 145 destinacione në të gjithë botën dhe ka afërsisht 60,000 të punësuar, është linja ajrore përgjegjëse në rajonin arab.