Edhe kompania ajrore LOT anulon të gjitha fluturimet

634Shikime

Kompanitë e shërbimit ajror, ndër më të rrezikuarat për funksionim, shkaku i gjendjes kritike të shkaktuar nga Corona Virus.

Pas lëvizjes drastike të qeverisë polake, LOT ka ndërmarr masa gjithashtu. Linja ajrore kombëtare ndalon të gjitha fluturimet nga Polonia dhe Hungaria