Uncategorized

Themeluesi i Easyjet kërkon zvogëlimin e flotës!

Aksionari më i madh i Easyjet ka kritikuar prej kohësh rritjen e flotës. Sidoqoftë, ideja e tij për një flotë me një maksimum prej 250 avionësh bëhet akoma aktuale në krizën pas COVID-19. Themeluesi dhe aksionari më i madh i...

1 2 3
Page 3 of 3