Sulmohet nga Rusët faqja zyrtare e AACK!

721Shikime

Hakerët Rus kanë sulmuar faqen  zyrtare të Autoritetit të Aviacionit Civil të Kosovës.

Sot gjatë ditës është sulmuar faqja zyrtare e AACK-së. Sipas burimeve të Aerokos sulmi është kryer gjatë ditës së sotshme dhe se institucionet e Republikës së Kosovës po miren me rastin!