aerokos.com

Kryeredaktor: Arlind Imeri

Gazeta online AEROKOS.com është themeluar nga Arlind IMERI.

AEROKOS.com ka për qëllim gazetarinë aeronautike, planifikimin e pushimeve, ofertave më të mira në treg për pushime. Ky website menaxhohet nga AEROKOS.com . Të gjitha materialet janë të mbrojtura me të drejta autoriale dhe nuk mund të kopjohen, ripublikohen, riprodhohen ose të transmetohen, pa lejen paraprake të AEROKOS.com. Shfrytëzimi i materialeve nga mediat tjera pa lejen paraprake konsiderohet shkelje e drejtave autoriale dhe sanksionohet me dispozitat ligjore në fuqi