Pezullohen të gjitha fluturimet në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës, defekt në paisjet e navigimit

980Shikime

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës ka pezulluar të gjitha fluturimet për shkak se në paisjet e navigimit është futur uji si pasoj e reshjeve të shiut.

Ende nuk dihet se kur do të rifunksionalizohen paisjet e dëmtuara dhe nuk dihet se sa është dëmi i shkaktuar, transmeton AEROKOS.

Kodi i njoftimit për pezullimet e fluturimeve:

A0010/21 NOTAMR A0009/21 Q) BKPR/QAS/IV/BO/AE/000/999/ A) BKPR  2101111600 C) 2101120100 E) DUE TO PRT VOR DME FILURE BKPR OPERATIONS ARE SUSPENDED