Mbi 7.5 milion fluturime të anuluara si pasojë e COVID-19!

Pasojat e pandemisë COVID-19 kanë filluar të rritën ndjeshëm edhe në industrinë e Aviacionit në gjithë botën. Humbjet që kanë shkaktuar anulimet e fluturimeve kanë ndikuar në të hyrat e kompanive në gjithë botën, ku këto humbje kanë arritur në...

Njoftim nga Aerokos!

Të dashur bashkatdhetar, duke parë që shumë nga ju keni paguar bileta për të fluturuar nga muaji Mars dhe fluturimet...