Kompania ajrore e Austrisë ndërpren fluturimet deri më 19 prill

839Shikime

Kompania ajrore e Austrisë njëherish degë e Lufthansa ka lënë aeroplanët e tij në tokë më gjatë se sa që ishte paralajmëruar.

Pasi u mbyllen hyrjet në të gjithë botën për shkak të virusit të koronës dhe kishte pak kërkesë për udhëtime ajrore, fluturimet e planifikuara do të shtyhem deri më 19 prill, kanë bërë të ditur linja ajrore austriake. Ndërsa kompania gjithashtu bën të ditu se 7,000 të punësuar janë në punë me kohë të shkurtër deri më 19 prill.