Informacion për të gjithë ata që udhëtojnë drejt Zvicres dhe Gjermanisë

2.26mijëShikime

Ministria e Punëve të Jashtme ka njoftuar të gjithë pasagjerët të cilët udhëtojnë drejt Gjermanisë dhe Zvicres se cilat janë masat e shteteve përkatëse për të gjithë qytetarët të cilët kthehen në këto vende.