Ekskluzive! Pas pak Aerokos sjell raportin e MPB-së ku konfirmohen shkelje të rënda në siguri!

1.06mijëShikime

Aerokos ka siguruar raportin e MPB-së, të hartuar nga udhëheqësi i Divizionit për Siguri të Aviacionit Civil zotëri Kastriot Gashi.

Në këtë raport zotëri Gashi përshkruan shkelje të rënda në siguri, kalim të valixheve të pa kontrolluara dhe shumë shkelje të tjera të cilat quan në cënim të sigurisë Kombëtare.

Raportin ju sjellim të plotë dhe të pa cenzuruar!