Aerokos

Richard Grenell arrin në Kosovë

Ish-emisari i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, Richard Grenell, ka mbërritur në Kosovë. Një...

1 2 7
Page 1 of 7